Ολυμπιακός - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό σε εκτός έδρας αγώνα για την 5η αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21. 

Ολυμπιακός - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0: Η ανάλυση του αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε τις δικές του καλές στιγμές στο παιχνίδι. Μετά από δύο εξαιρετικές επεμβάσεις του Τσιφτσή στο 5' και στο 15' οι κιτρινομπλέ απείλησαν με γκολ τους γηπεδούχους. 

Μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν αυτή στο 20', όταν ο Riera έκανε εντυπωσιακή προσπάθεια αλλά στο τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα πλάσαρε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στο 32' και στο 41' τα σουτ του Regis και του Riera αντίστοιχα, ήταν άστοχα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός σκόραρε με τον Παπασταθόπουλο στο 52' Ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσπάθησε να αντιδράσει. Στο 59' η προσπάθεια του Τζίμα ήταν άστοχη. 

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ πάλεψαν μέχρι το τέλος του αγώνα για την ισοφάριση,  μπήκαν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, αλλά χωρίς να καταφέρουν να βρουν το γκολ.

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Τσιφτσής, Κώτσιρας, Τασουλής, Suarez,  Χριστόπουλος, Bellocq (87' Κανελλόπουλος), Valiente (46' Iglesias), Regis, Ali Baba (67' Tilica), Riera (46' Gomez), Barrales (46' Tζίμας)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close