ΑΣΤΕΡΑΣ - Ολυμπιακός 0-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ισόπαλος χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε ο αγώνας του ΑΣΤΕΡΑ με τον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021.

ΑΣΤΕΡΑΣ - Ολυμπιακός 0-0: Η ανάλυση του αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο οι καλές στιγμές ήταν λίγες, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι στο 16' με τον Ανδρούτσο και τους κιτρινομπλέ να προσπαθούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να απειλήσουν.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ ανέβασε την απόδοσή του. Ο Παπαδόπουλος έκανε δύο καλές επεμβάσεις στο 47' και στο 49' και οι Αρκάδες δημιούργησαν τις ευκαιρίες για να σκοράρουν. Στο 48' ο Τζίμας κυνήγησε τη φάση και έβαλε την κόντρα στον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, με την μπάλα να περνάει εκτός εστίας. 

 

Στο 53' το σουτ του Gomez ήταν άστοχο, όπως κι εκείνο του Regis στο 72'. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε δύο καλά σουτ έξω από την περιοχή, στο 74' με τον Gomez και στο 75' με τον Κανελλόπουλο, με την μπάλα να περνάει από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ολυμπιακού. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Garcia, Alvarez, Χριστόπουλος, Castano, Valiente (67' Κανελλόπουλος), Munafo (46' Bellocq), Regis, Ali Baba (67' Leo Tilica), Gomez (74' Riera), Barrales (46' Τζίμας)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close