ΑΝΤΖΟΥΛΑΣ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Ανανέωση συνεργασίας

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Γιώργο Αντζουλά και Γιάννη Χριστόπουλο.

ΑΝΤΖΟΥΛΑΣ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Ανανέωση συνεργασίας

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Γιώργο Αντζουλά και Γιάννη Χριστόπουλο. Το νέο συμβόλαιο των δύο ποδοσφαιριστών έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2024. 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΖΟΥΛΑΣ

"Ευχαριστώ πάρα πολύ την οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να την ανταποδώσω, με την ευχή να είμαστε υγιείς και να πετύχουμε τους στόχους μας τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η ομάδα μου μού έδειξε την εμπιστοσύνη της και μού προσέφερε ένα τέτοιο συμβόλαιο. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας και υπόσχομαι ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για τον ΑΣΤΕΡΑ τα επόμενα τρία χρόνια, ποιος ξέρει ίσως και για περισσότερα. Θα δουλέψω πολύ για να αποδείξω τι αξίζω και για να δικαιώσω αυτή την εμπιστοσύνη. Καλή σεζόν στην ομάδα μου".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close