PHOTOSTORY: ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ 3-2

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την ήττα με 3-2 εκτός έδρας από τον ΠΑΟΚ σε αγώνα για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022.

PHOTOSTORY: ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ 3-2

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ προηγήθηκε στο 12' με πολύ όμορφο σουτ του Soni έξω από την περιοχή. Στο πρώτο 45λεπτο θα μπορούσε να έχει σκοράρει και δεύτερο γκολ στις δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Regis. Τελικά ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Akpom στο 43'. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση του Kurtic στο 49', αλλά ο ΑΣΤΕΡΑΣ αντέδρασε και ισοφάρισε με κεφαλιά του Χριστόπουλου στο 60ό λεπτό και είχε τις στιγμές του για να ανατρέψει το σκορ. Τελικά ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με δεύτερη εκτέλεση πέναλτι του Kurtic στο 90'.

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ


Τσιφτσής, Carmona (91' Benito), Alvarez, Χριστόπουλος, Castano, Valiente (91' Iglesias), Munafo, Regis (81' Garcia), Sito (45' Tilica), Soni , Barrales (68' Riera)

 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close