PHOTOSTORY: ΑΣΤΕΡΑΣ - Απόλλων Σμύρνης 1-0

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ με γκολ του Valiente στα τελευταία λεπτά επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης σε αγώνα για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022.

PHOTOSTORY: ΑΣΤΕΡΑΣ - Απόλλων Σμύρνης 1-0

Οι κιτρινομπλέ θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει πολύ νωρίτερα, σε μία από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο 45λεπτο το πλασέ του Sito στο 21' απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, ενώ στο 42' το σουτ του Barrales έφυγε άουτ. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε δύο δοκάρια, στο 46' σε κεφαλιά του Regis και στο 54' σε σουτ του Sito. Σε δύο περιπτώσεις τα σουτ του Soni, στο 46' και στο 47' αποκρούστηκαν, εκείνα του Regis στο 63' και στο 78' δεν βρήκαν στόχο, ενώ του Capilla στο 86' αποκρούστηκε από αμυντικό την τελευταία στιγμή.

 

Τελικά το γκολ της νίκης για τον ΑΣΤΕΡΑ ήρθε στο 89' με σουτ του Valiente μέσα από την περιοχή. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Carmona, Alvarez, Castano, Χριστόπουλος, Munafo (74' Iglesias), Κανελλόπουλος (46' Valiente), Riera (46' Regis), Sito (74' Capilla), Soni (90'+4' Benito), Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close