"ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΣ": Ανανέωση συμβολαίου με Iglesias και Barrales

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Matias Iglesias και Jeronimo Barrales. 

"ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΣ": Ανανέωση συμβολαίου με Iglesias και Barrales

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωσης της συνεργασίας του με δύο ποδοσφαιριστές. Ο Matias Iglesias υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ έως το καλοκαίρι του 2023. Ο Jeronimo Barrales υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2024. 

 

Ευχόμαστε και στους δύο ποδοσφαιριστές υγεία και καλή συνέχεια φορώντας τη φανέλα την οποία υπηρετούν εδώ και πολλά χρόνια.

 

ΔΗΛΩΣΗ IGLESIAS

"Ο ΑΣΤΕΡΑΣ για εμένα αποτελεί όχι απλά μία επαγγελματική επιλογή, αλλά μια ολόκληρη ποδοσφαιρική ζωή. Έχω περάσει εδώ τα οχτώ χρόνια της ποδοσφαιρικής μου καριέρας και είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που θα εξακολουθήσω να φοράω αυτή τη φανέλα και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Στον ΑΣΤΕΡΑ μεγάλωσα επαγγελματικά, μεγάλωσα ποδοσφαιρικά, μεγάλωσα και ως άνθρωπος, διότι κέρδισα πολλές εμπειρίες και εισέπραξα πολλή αγάπη και εκτίμηση. Όλα αυτά με γεμίζουν με μεγάλη ευθύνη. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του ΑΣΤΕΡΑ μας". 

 

ΔΗΛΩΣΗ BARRALES

"Όλα αυτά τα χρόνια στον ΑΣΤΕΡΑ, τόσο τις πρώτες δύο χρονιές μου στην ομάδα, όσο και τα τελευταία τρία, συνάντησα μια δεύτερη οικογένεια. Αισθάνομαι τον ΑΣΤΕΡΑ ως μία πολύ ξεχωριστή εμπειρία στη ζωή μου, την οποία θα κουβαλάω μαζί μου μέχρι το τέλος. Χαίρομαι, λοιπόν, πάρα πολύ που θα συνεχίσω να βρίσκομαι σε αυτόν τον σύλλογο, να είμαι μέρος της προσπάθειας που γίνεται, να παλεύω μαζί με τους συμπαίκτες μου για το καλύτερο δυνατό και θα εξακολουθήσω να νιώθω την αγάπη του κόσμου. Υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να προσφέρω τα πάντα στον ΑΣΤΕΡΑ μας". 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close