ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: Παναιτωλικός - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ και ο Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη στο Αγρίνιο.

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: Παναιτωλικός - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο 19' με σουτ του Dago μέσα από την περιοχή, αλλά ο ΑΣΤΕΡΑΣ αντέδρασε άμεσα. Στο 23' και μετά από όμορφο συνδυασμό Tilica και Regis, ο Munafo με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία για το 1-1. 

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε καλές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο 26' το σουτ του Tilica μετά από γύρισμα του Τασουλή ήταν άστοχο. Στο 31' ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε διπλή ευκαιρία, αλλά τα σουτ του Iglesias και στην επαναφορά του Barrales απέκρουσε ο Ανέστης. Ενώ στο 44', μετά την σέντρα του Sito, το σουτ του Barrales στην κίνηση έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ευκαιρίες ήταν λιγότερες για τις δύο ομάδες. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε την πρωτοβουλία και στο 77' απείλησε με τον Προύντζο, το σουτ του οποίου με το αριστερό έφυγε άουτ. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος (46' Σγουρής), Carmona (59' Gardawski), Τασουλής (46' Alvarez), Castano, Zukanovic, Munafo (46' Προύντζος), Iglesias (46' Dominguez), Regis, Sito, Tilica (46' Riera, 76' Κανελλόπουλος), Barrales (46' Bertoglio, 85' Αντζουλάς)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close