Ο Juan Bautista Miritello στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!

Ανακοίνωση συνεργασίας με τον Juan Bautista Miritello από τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Ο Juan Bautista Miritello στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Juan Bautista Miritello. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ απέκτησε τον ποδοσφαιριστή πληρώνοντας τον δανεισμό του από την ομάδα της Αργεντινής, Defensa y Justicia και έχοντας οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2024. 

Ο Juan Miritello γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 1999 στην πόλη Luján της Αργεντινής και αγωνίζεται ως επιθετικός. Καλωσορίζουμε τον Juan Miritello στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία. 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Defensa y Justicia 15 (3)

Flandria 5

Talleres Remedios 29 (10)

San Martín Tucumán 33 (12)

 

ΔΗΛΩΣΗ

"Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος με αυτό το βήμα στην καριέρα μου. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για εμένα, μπορώ σίγουρα να εξελιχθώ μέσα από την ομάδα. Είναι μεγάλη πρόκληση να αγωνιστώ για πρώτη φορά μακριά από την πατρίδα μου. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο, αλλά είμαι προετοιμασμένος για αυτό το βήμα. Θέλω να βοηθήσω τον ΑΣΤΕΡΑ με τις εμφανίσεις μου μέσα στο γήπεδο και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας, τους ιδιοκτήτες και τη διοίκηση που με επέλεξαν και για την προσπάθεια που έκαναν για να έρθω στην ομάδα".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close