Βεργέτης: "Συγχαρητήρια στα παιδιά" (video)

Μετά τη λήξη του νικηφόρου αγώνα με την Καλλονή, ο προπονητής της ομάδας μας αναφέρθηκε στα στοιχεία της αναμέτρησης και ανέλυσε τη νίκη με 4-0.

Βεργέτης: "Συγχαρητήρια στα παιδιά" (video)

Η συνεντευξη Τυπου

Για το παιχνίδι με Καλλονή: "Παρά το γεγονός ότι η ομάδα είχε το φόβο ότι δεν θα υπήρχε συνοχή και δεν θα παρήγαγε επιθετικό ποδόσφαιρο, έκανε ένα πολύ καλό πρώτο 20λεπτο, με δύο δοκάρια, δύο ευκαιρίες και ένα γκολ. Μετά το πρώτο γκολ θεωρώ πώς ρίξαμε αδικαιολόγητα το ρυθμό μας και ήταν κάτι που το συζητήσαμε στο ημίχρονο. Έπρεπε να δώσουμε περισσότερο ρυθμό, περισσότερη κυκλοφορία και να παίξουμε πιο γρήγορα, κάτι που έγινε αντιληπτό και εφαρμόσιμο από τα παιδιά στο δεύτερο ημίχρονο. Να συγχαρώ τα παιδιά που έπαιξαν δείχνοντας πώς είναι σε καλή κατάσταση και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα όποτε χρειαστεί. Κοιτάμε τη συνέχεια".

Ο Dudu πήρε την ευκαιρία; "Είναι ένα πολύ καλό εργαλείο στη μεσαία γραμμή για την ομάδα μας. Από το καλοκαίρι που έχει έρθει, δουλεύει πολύ στις προπονήσεις κάτι που βλέπουμε και εκτιμάμε πάρα πολύ. Ένα θέμα που υπάρχει είναι η υπερφόρτωση που υπάρχει στις θέσεις που αγωνίζεται από πολλά παιδιά. Έδειξε πώς είναι αξιόμαχος και έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά".

Τι έγινε με τον Φούντα; "Ένιωσε μία ζαλάδα και βγήκε".

Είναι ο Αστέρας σε πορεία που ξεπερνάει το ντεφορμάρισμα προηγούμενων αγώνων; "Ο Αστέρας δεν κοιμόταν, όπως έχει περάσει προς τα έξω, αλλά προσπαθούσε να παίξει επιθετικό και δημιουργικό ποδόσφαιρο σε όλα τα παιχνίδια, όπως έχει συνηθίσει να παίζει. Σε πολλά παιχνίδια ο Αστέρας έκανε πολύ περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο του, έπαιζε ποδόσφαιρο, αλλά η κακοτυχία, η αδράνεια, όλα μαζί, δεχόταν γκολ και ήταν δύσκολο μετά να διαχειριστείς το παιχνίδι. Ο Αστέρας συνεχίζει στο δρόμο που έχει χαράξει από την αρχή, να παίζει καλό ποδόσφαιρο, να έχει καλή αμυντική οργάνωση, να έχει καλό πρεσάρισμα στην μπάλα. Θεωρώ ότι μπορούμε να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο αυτά τα στοιχεία και να γίνει πιο αποτελεσματικό το παιχνίδι που κάνουμε".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

close