ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ: Γυμναστήριο, γήπεδο και σεμινάριο (video)

Γυμναστήριο, γήπεδο και σεμινάριο διαιτησίας περιελάμβανε η προπόνηση της Δευτέρας (7/12) για τον ΑΣΤΕΡΑ, με την οποία ουσιαστικά άρχισε η προετοιμασία για τον αγώνα με την Schalke (10/12, 22:05).

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ: Γυμναστήριο, γήπεδο και σεμινάριο (video)

Πριν από το προπονητικό πρόγραμμα, στην αίθουσα Τύπου του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", πραγματοποιήθηκε Σεμινάριο Διαιτησίας από ειδικό κλιμάκιο της ΕΠΟ.

Το πρώτο μέρος της προπόνησης, έγινε στο γυμναστήριο και περιελάμβανε ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης με το βάρος του σώματος (Core Stability).

Στη συνέχεια, το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στο γήπεδο όπου οι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις συναρμογής-ισορροπίας καθώς και αερόβιο τρέξιμο μεσαίας έντασης.

ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Ο Tomas Kosicky έκανε θεραπεία καθώς υποβλήθηκε σε μαγνητική και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στον τένοντα του ορθού μηριαίου. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα μείνει εκτός προπονήσεων.

Ο Richie Kitoko υπέστη θλάση στο δεξί προσαγωγό και θα κάνει θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα για μία εβδομάδα, ενώ ο Pablo Mazza έκανε επίσης ατομικό λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

close