"Παίξαμε σοβαρά και έξυπνα" (video)

Διαβάστε τις δηλώσεις του Στάικου Βεργέτη μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΛ (3-0) για το Κύπελλο Ελλάδας.

"Παίξαμε σοβαρά και έξυπνα" (video)

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ:

Για τον αγώνα: "Καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου παίζοντας ένα ώριμο παιχνίδι από όλους τους παίκτες που κλήθηκαν να αγωνιστούν. Κάναμε ένα μουδιασμένο ξεκίνημα και η κινητικότητα που παρουσίασε η ΑΕΛ μας αφύπνισε. Στη συνέχεια πήραμε τον έλεγχο του αγώνα, κάναμε δύο γκολ και ένα έξυπνο παιχνίδι γρήγορης επιθετικής μετάβασης. Υπήρξαν στιγμές που είχαμε καλό χειρισμό της μπάλας, στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε περισσότερο την μπάλα από το πρώτο και καταφέραμε να διευρύνουμε το σκορ με ένα τρίτο γκολ. Κρατάω την καλή αμυντική μετάβαση που είχαν οι παίκτες μας και δείχνει το πόσο σοβαρά πήραν το παιχνίδι". 

Για το γκολ του Aleksantar Stanisavljevic και τη βοήθεια σκοραρίσματος από τη μεσαία γραμμή: "Αυτός είναι και ο στόχος αυτής της μεταγραφικής κίνησης. Να ενισχύσουμε τις πλευρές μας επιθετικά ώστε να πάρουμε και από αυτούς τους παίκτες κάποια γκολ. Είναι σίγουρο πως θα πάρουμε περισσότερα γκολ από τους παίκτες που αγωνίζονται στην επίθεση καθώς η ομάδα και το μοντέλο του παιχνιδιού μας τους ευνοεί. Πιστεύω πως θα σκοράρουν και τα άλλα παιδιά, ο Aleksandar έκανε την αρχή". 

Για την απόδοση του Γκρόσιου: "Το παιδί δεν προπονείται συνέχεια μαζί μας για να έχει το ρυθμό, την ένταση και την πίεση χώρου και χρόνου σε τέτοιες καταστάσεις συν το άγχος που μπορεί να έχει ένα παιδί που παίζει στη μεγάλη ομάδα. Θεωρώ ότι είναι δύο αιτίες που απαντούν στον προβληματισμό σας". 

Για πιθανές επόμενες μεταγραφές: "Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζω να απαντήσω σε κάτι γιατί δεν υπάρχει κάτι στα σκαριά. Το τμήμα σκάουτινγκ δουλεύει 365 ημέρες το χρόνο και όχι μόνο αυτή την περίοδο που επικρατεί μεταγραφικός οργασμός. Αν προκύψει κάτι εξαιρετικό σε θέση που έχουμε ανάγκη ενδεχομένως να γίνει. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

ATFC: Κατεβασε τις νεες MOBILE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ του ΑΣΤΕΡΑ! (video)

close