"Αφιερώνουμε τη νίκη στον Στάικο Βεργέτη" (video)

Διαβάστε τις δηλώσεις του Δημήτρη Τερεζόπουλου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό (2-0), για την 20η αγωνιστική της Super League.

"Αφιερώνουμε τη νίκη στον Στάικο Βεργέτη" (video)

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ:

"Θέλω να πω πως αυτή η νίκη ανήκει στον προηγούμενο προπονητή, τον Στάικο Βεργέτη και θέλουμε να του την αφιερώσουμε όλη η ομάδα καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον ΑΣΤΕΡΑ, έναν άνθρωπο που πάλεψε, μόχθησε και δούλεψε πολύ για την ομάδα και του την αφιερώνουμε. Στο αγωνιστικό σκέλος σταθήκαμε αρκετά τυχεροί γιατί αν δεν είχαμε τον Γιώργο Μπαντή θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα. Κινδυνέψαμε από τον Λεβαδειακό, όχι  από οργανωμένο παιχνίδι του αντιπάλου, αλλά από λάθη δικά μας που ήταν θέμα συγκέντρωσης. Ευτυχίσαμε όμως να πετύχουμε το πρώτο γκολ, στη συνέχεια λύθηκε η ομάδα, μετά πετύχαμε ακόμη ένα και πήγαν όλα καλά. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και πιστεύω να συνεχίσουμε με τέτοια αποτελέσματα αλλά με καλύτερες εμφανίσεις".

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας:

"Υπήρξαν κάποια θέματα, αλλά μην ξεχνάμε πως ο Λεβαδειακός διαθέτει μία καλή ομάδα και έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι από τους καλύτερους επιθετικούς, τον Βαγγέλη Μάντζιο. Είχαμε επικεντρώσει την προσοχή μας πάνω σε αυτόν, ένας να πέφτει και να υπάρχουν και διπλά μαρκαρίσματα, αλλά δεν αποφύγαμε τα λάθη, τα οποία και πρέπει να διορθώσουμε".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

close