Ολοκλήρωση προπονήσεων και αξιολόγηση ποδοσσφαιριστών

Το πρωί του Σαββάτου (14/05) πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας για την ποδοσφαιρική σεζόν 2015-2016.

Ολοκλήρωση προπονήσεων και αξιολόγηση ποδοσσφαιριστών

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις συντονισμού και ευλιγισίας, ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και στη συνέχεια εσωτερικό δίτερμα.

Οι ποδοσφαιριστές αναχώρησαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αφού προηγουμένως παρέλαβαν από το προπονητικό επιτελείο τα μεταβατικά τους προγράμματα.

Η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν ορίστηκε για την Δευτέρα 27 Ιουνίου.

Από τη Δευτέρα 16 Μαΐου και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, ένα γκρουπ 18 ποδοσφαιριστών αποτελούμενοι από όσους συμμετείχαν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και ποδοσφαιριστές από την Κ20, θα κάνουν προπονήσεις υπό την επίβλεψη του Μάκη Χάβου και όλου του τεχνικού επιτελείου του ΑΣΤΕΡΑ, έτσι ώστε να γίνει η τελική αξιολόγηση για το ποιοι θα ακολουθήσουν την προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close