Μπράβο παιδιά!

Πολλές και σημαντικές επιτυχίες είχαν οι μαθητές-ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του ΑΣΤΕΡΑ, με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Μπράβο παιδιά!

Μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά με αγωνιστικές υποχρεώσεις και παράλληλα πολλές ώρες διαβάσματος, έφτασε στο τέλος με τον καλύτερο τρόπο για ποδοσφαιριστές από την ακαδημία του ΑΣΤΕΡΑ.

Τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών μοίρασαν χαμόγελα και στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ, καθώς έξι παιδιά πέρασαν σε σχολές της επιλογής τους 

Αναλυτικα οι επιτυχοντες

Προκόπης Τσέκος - Φιλοσοφική Πάτρας

Κώστας Καπετάνος - Οδοντικής Τεχνολογίας Αθήνας

Λάζαρος Βελισσάρης - ΤΕΦΑΑ

Γιάννης Τσιώλης - Ψηφιακών Μέσων Τεχνολογίας

Νίκος Καραμήτος - Κοινωνιολογίας

Παναγιώτης Μάνος - Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Τοπογραφίας

 

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, Γιώργος Μποροβήλος, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, εύχονται καλή επιτυχία στα παιδιά και σκληρή δουλειά για να πετύχουν σε όσα ονειρεύονται. Τόσο στο γήπεδο όσο και στη ζωή τους. Συγχαρητήρια ωστόσο αξίζουν σε όλα τα παιδιά που προσπάθησαν, και τα οποία πρέπει να επιμείνουν στους προσωπικούς τους στόχους για να φτάσουν στην εκπλήρωση τους.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close