Κ17: ΕΠΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΙΚΟΣ!

Μετά από μία συναρπαστική αναμέτρηση όπου η αγωνία "χτύπησε" κόκκινο, η Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ προκρίθηκε στον τελικό του FINAL 4 καθώς επικράτησε με 6-5 της Ξάνθης στα πέναλτι!

Κ17: ΕΠΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΙΚΟΣ!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί με τον Τζίμα, ο οποίος σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Ξάνθης δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Καλή ευκαιρία είχε και ο Μαρίνος.

Στο δεύτερο μέρος η Ξάνθη μπήκε πιο δυνατά και στο 57ο λεπτό κέρδισε πέναλτι μετά από αδράνεια της άμυνας του ΑΣΤΕΡΑ. Ο Δουλγέρης κέρδισε τον Τσιμόπουλο από τα 11 βήματα και άνοιξε το σκορ.

Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Μπεντεβή, χρειάστηκαν λίγα λεπτά για να συνέλθουν και να μπουν και πάλι στη διεκδίκηση του αγώνα.

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε με κεφαλιά του Κανελλόπουλου στο 82', ενώ στο φινάλε ο Κωτσόπουλος πέρασε όλη την αντίπαλη άμυνα αλλά πλάσαρε άουτ, σε φάση που θα μπορούσε να κάνει την ολική ανατροπή για τον ΑΣΤΕΡΑ!

Στην παράταση οι δύο ομάδες είχαν από μία πολύ μεγάλη ευκαιρία, αλλά το 1-1 παρέμεινε και έτσι ακολούθησε η διαδικασία των πέναλτι.

 

Η διαδικασια των πεναλτι: 

Αντζουλάς -> 1-0

Τενεκές -> 1-1

Ρούνης -> Δοκάρι 

Λεωντσάκος -> 1-2

Μαχαίρας -> 2-2

Μελιόπουλος -> άουτ

Γλέζος -> 3-2

Θυμιάνης -> 3-3

Ντίνε -> 4-3

Ιωάννου -> 4-4

Μαρίνος -> 5-4

Γραβάς -> 5-5

Φωτόπουλος -> 6-5

Ζουρνατζίδης -> Απόκρουση Τσιμόπουλου

 

Οι συνθεσεις του αγωνα: 

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιμόπουλος, Τσέκος (74' Διαμαντόπουλος), Φωτόπουλος, Ζορμπάς (58' Ντίνε), Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Κάρδαρης (58' Κωτσόπουλος), Γλέζος, Τζίμας (74' Ρούνης), Κανελλόπουλος (115' Μαχαίρας), Μαρίνος.

Ξάνθη: Ζουρνατζίδης, Τριανταφύλλου (90' Τσιτσεκίδης), Λεωντσάκος, Θεοφυλάκης, Μελιόπουλος, Γκατζόγιας (93' Κιολεϊδης), Θυμιάνης, Ιωάννου, Δουλγέρης (70' Γράβας), Σουλεϊμάν (90' Σπυριδωνίδης, 106' Κύπι), Τενεκές.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close