Κ19: Σπουδαία νίκη για ΑΣΤΕΡΑ

Σημαντική νίκη για το πρωτάθλημα Κ19 της Super League πήρε η ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ, η οποία επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας επί της αντίστοιχης ομάδας της Λαμίας για την 10η αγωνιστική. 

Κ19: Σπουδαία νίκη για ΑΣΤΕΡΑ

Σκόρερ και των δύο τερμάτων για την ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ήταν ο Κωτσόπουλος στο πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, στο 3' από βαθιά μπαλιά του Μιχελή, με διπλή προσπάθεια κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Λαμίας. 

 

Στο 30' σε μια φάση που ξεκίνησε από τον τερματοφύλακα, τον Τσιφτσή, ο Alibaba με κεφαλιά τροφοδότησε τον Κωτσόπουλο, ο οποίος έκανε το 2-0 με δεύτερο προσωπικό τέρμα. 

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε τις ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο νε μεγαλώσει το δείκτη του σκορ, τελικά η Λαμία ήταν εκείνη που σκόραρε και μείωσε το σκορ στο τελικό 1-2. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Τσιφτσής, Τανουσάι (87' Ζορμπάς), Kumadey, Μιχελής, Χριστόπουλος, Alagbe, Κάρδαρης (57' Αλμπάνης), Παπαδόπουλος, Κωτσόπουλος (88' Φωτόπουλος), Γλέζος, Alibaba

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close