Κ19: ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1

Η ομάδα Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ έμεινε αήττητη και στην έδρα του πρωταθλητή ΠΑΟΚ, σε αγώνα που διεξήχθη στην Τούμπα για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

Κ19: ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1

Η ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ, μία αγωνιστική πριν το τέλος των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων, εξακολουθεί να διαγράφει εντυπωσιακή πορεία, συνεχίζοντας την αήττητη διαδρομή της. 

 

Απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, την ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ που ήδη έχει κατακτήσει τον τίτλο, κατάφερε να μείνει αήττητη και να δείξει για ακόμη μία φορά τη δυναμική και την ποιότητά της. 

 

Μάλιστα, στον αγώνα που διεξήχθη στην Τούμπα ο ΑΣΤΕΡΑΣ προηγήθηκε στο 15'. Ο Κανελλόπουλος κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ απέκρουσε και ο Τερεζίου που ακολούθησε τη φάση έκανε το 0-1. 

 

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 25', αλλά ο ΑΣΤΕΡΑΣ πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση είχε τις ευκαιρίες να φύγει ακόμη και με τη νίκη. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Καραχάλιος, Διαμαντόπουλος, Κάρδαρης, Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος, Alagbe, Ali Baba (70' Τανουσαϊ), Γλέζος (79' Καλογεράκης), Τζίμας, Κανελλόπουλος, Τερεζίου (88' Αντεμαϊ)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close