Κ19: Ολυμπιακός - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-1

Η ομάδα Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ λύγισε στο τέλος και έχασε με 2-1 εκτός έδρας από την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού, για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

Κ19: Ολυμπιακός - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-1

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 15', με τον ΑΣΤΕΡΑ να αντιδρά και να έχει χαμένο τετ α τετ του Μιχόπουλου στο 38' για να ισοφαρίσει το σκορ. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ ισοφάρισε στο 70' με εύστοχο πέναλτι του Δημήτρη Θεοδωρίδη, το οποίο κέρδισε ο ίδιος. Τελικά, όμως, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της νίκης στο 89ο λεπτό, επικρατώντας με 2-1. 

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Τζίμας βρήκε τον Ανανιάδη, αλλά εκείνος άνοιξε το κοντρόλ. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Καραγιαννίδης, Γουσέτης, Χριστόπουλος, Κ. Θεοδωρίδης, Αλέμης, Προύντζος, Κωστέας (46' Ζουγλής), Κάρδαρης, Δ. Θεοδωρίδης, Μιχόπουλος (85' Ανανιάδης), Τζίμας

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close