Κ19: Παναθηναϊκός - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-2

Η ομάδα Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην έδρα του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού και ανέβηκε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα υποδομής της Super League, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή. Απέκρουσε πέναλτι στο 90'+5' ο Γραμματικάκης!

Κ19: Παναθηναϊκός - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-2

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ προηγήθηκε στο 20' με γκολ του Μιχόπουλου, ενώ ο Κωστέας στο 65' διπλασίασε τα τέρματα των κιτρινομπλέ. Μάλιστα, ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε και δοκάρι στο 90ό λεπτό με τον Μιχόπουλο. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Μπιλάλ και στο 90'+5' κέρδισαν πέναλτι. 

 

Ο Γραμματικάκης, όμως, απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση του Μπιλάλ και κράτησε την πολύ μεγάλη νίκη για τον ΑΣΤΕΡΑ στην έδρα του αντιπάλου. Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με δέκα ποδοσφαιριστές από το 85', λόγω αποβολής του Προδρομίτη. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Γραμματικάκης, Καπέρδας (90'+1' Λάσκαρης), Χριστόπουλος, Θεοδωρίδης, Grozdanic, Προύντζος, Παπαδημητρίου (77' Μπάτσι), Ανανιάδης, Κωστέας, Μιχόπουλος, Adeshina (75' Ντάικο)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close