ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ: Τουρνουά Χριστουγέννων από τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε για ακόμη μία χρονιά του Τουρνουά Χριστουγέννων του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, το οποίο έχει γίνει πλέον θεσμός από το 2018. 

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ: Τουρνουά Χριστουγέννων από τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Οι εγκαταστάσεις του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" γέμισαν με μικρούς αθλητές, όμορφες στιγμές και πολλά χαμόγελα το διήμερο 27 και 28 Δεκεμβρίου. 

 

Λίγες ημέρες μετά τα Χριστούγεννα και λίγες ημέρες προτού αποχαιρετήσουμε το 2023, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις του Ακαδημίες ποδοσφαίρου, προσφέροντας πολύ παιχνίδι και πολλές ποδοσφαιρικές εικόνες. 

 

Στο φετινό Τουρνουά Χριστουγέννων του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, το οποίο έχει πλέον καθιερωθεί και πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2018, συμμετείχαν οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου: 

- Α.Ο. Δήμητρα Απόλλων 2005 από τα Τρίκαλα (Κ12, Κ14, Κ15)

- ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Κ10, Κ12, Κ14, Κ15)

- Ίκαρος Καλλιθέας που ανήκει στο Δίκτυο Ακαδημιών του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Κ12, Κ14)

- Ακαδημία ATLAS FC από την Πάτρα (Κ10, Κ12, Κ14)

- Arena FC Ακαδημίες Τρίπολης (Κ12, Κ14)

- Ακαδημία ΔΑΝΑΟΣ από την Καλαμάτα (κ10, κ12, κ14). 

 

Ευχαριστούμε όλες τις Ακαδημίες και όλους τους μικρούς αθλητές που συνοδεύονταν από τους προπονητές τους και τους γονείς τους για τη συμμετοχή τους, ευχόμαστε Χρόνια Πολλά με υγεία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο Τουρνουά Χριστουγέννων του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

 

Δείτε φωτογραφίες και video από την ποδοσφαιρική γιορτή στις εγκαταστάσεις του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης":

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

close