Τρεις νέοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με μεγάλη υπερηφάνεια ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου σε τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές από τα Τμήματα Υποδομής του συλλόγου.

Τρεις νέοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ υπέγραψαν τρία ακόμη παιδιά από τις Ακαδημίες του συλλόγου μας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Γιώργο Μποτόπουλο, Κωνσταντίνο Ρουμελιώτη και Γιώργο Καραγλάνη. 

 

Τους τρεις ποδοσφαιριστές υποδέχθηκε στην επαγγελματική ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Δημήτρης Μποροβήλος, ο οποίος τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα πρόκληση που έχουν μπροστά τους.

 

ΔΗΛΩΣΗ

"Η σημερινή ημέρα είναι για τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ημέρα χαράς, υπερηφάνειας, αλλά θα έλεγα και ιστορική, διότι ανάμεσα στους τρεις νέους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες μας είναι και δύο παιδιά από την Αρκαδία. Ο Γιώργος Μποτόπουλος, τον οποίο θυμάμαι από μικρό παιδί στις Ακαδημίες μας, από συνοδός ποδοσφαιριστών να φτάνει μέχρι την επαγγελματική ομάδα και ο Κωνσταντίνος Ρουμελιώτης. Μαζί με τον Γιώργο Καραγλάνη τούς υποδεχόμαστε στην επαγγελματική ομάδα, με μεγάλη χαρά αλλά και μεγάλη ευθύνη απέναντί τους. Η ποδοσφαιρική πρόκληση τώρα είναι που αρχίζει για τους ίδιους, χρειάζεται δουλειά, αφοσίωση, θέληση και φυσικά τη συμπαράσταση όλων μας. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στηρίζει τα παιδιά του, αυτά που βγαίνουν από τα σπλάχνα του και συνεχίζει να επενδύει στα Τμήματα Υποδομής με συνέπεια και μεγάλο όραμα για το μέλλον. Παιδιά σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!" 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ημερομηνία Γέννησης: 25/02/2005

Θέση: Δεξιός μπακ

ΔΗΛΩΣΗ: "Αυτή η ημέρα θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό μου και στην ψυχή μου σε όλη μου τη ζωή. Οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, σε όλους τους προπονητές που συνάντησα μέχρι να φτάσω εδώ και ασφαλώς στη διοίκηση της ομάδας για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη. Επίσης, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει. Τώρα αρχίζουν όλα για εμένα, υπόσχομαι ότι θα δουλέψω πολύ για να δικαιώσω όσους με πίστεψαν και φυσικά την ομάδα του τόπου μου και στην οποία βρίσκομαι από μικρό παιδί, τον ΑΣΤΕΡΑ". 

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ

Ημερομηνία Γέννησης: 09/04/2005

Θέση: Αριστερός μπακ

ΔΗΛΩΣΗ: "Ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτή τη στιγμή. Είναι για εμένα η πιο σπουδαία μέχρι στιγμής στη ζωή μου, αλλά και μία στιγμή που με γεμίζει με ευθύνες απέναντι στους ανθρώπους της διοίκησης που με εμπιστεύθηκαν και μου δίνουν αυτή την ευκαιρία. Είμαι ακόμη στο ξεκίνημα, χρειάζεται ακόμη περισσότερη δουλειά από εδώ και πέρα, αφοσίωση σε αυτό που κάνω και αγάπη για την ομάδα μας". 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΛΑΝΗΣΗμερομηνία Γέννησης: 25/01/2005

Θέση: Κεντρικός αμυντικός

ΔΗΛΩΣΗ: "Ευχαριστώ πάρα πολύ τους ανθρώπους που με οδήγησαν μέχρι εδώ και βέβαια τη διοίκηση της ομάδας μου για την εμπιστοσύνη. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τους δικαιώσω και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ είναι για εμένα η ομάδα την οποία πάντα θα ευγνωμονώ για την ευκαιρία καριέρας που μου έχει δώσει. Πλέον είναι στο χέρι μου να τα καταφέρω και θα δουλέψω πάρα πολύ για να φανώ αντάξιος". 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close