ΑΣΤΕΡΑΣ-Ξάνθη: Αγώνας αφιερωμένος στα σχολεία της Αρκαδίας!

Αφιερωμένος στα σχολεία της Αρκαδίας και τους μαθητές όλων των δημοτικών σχολείων του Νομού μας θα είναι ο αγώνας του ΑΣΤΕΡΑ με την Ξάνθη (Κυριακή 09/04, 19:00) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"!  

ΑΣΤΕΡΑΣ-Ξάνθη: Αγώνας αφιερωμένος στα σχολεία της Αρκαδίας!

Στο πλαίσιο της συνεχόμενης συνεργασίας του ΑΣΤΕΡΑ με τα σχολεία και των εκπαιδευτικών εκδρομών που πραγματοποιούνται σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας, την Κυριακή είναι καλεσμένοι ΟΛΟΙ οι μαθητές των δημοτικών σχολείων της Αρκαδίας μαζί με τους δασκάλους τους!

Οι κερκίδες του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στην αναμέτρηση με την Ξάνθη θα γεμίσουν παιδικά χαμόγελα και νεανικό πάθος! 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει ήδη προσκαλέσει όλα τα δημοτικά σχολεία της Αρκαδίας να παραβρεθούν στον αγώνα της Κυριακής και να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 17:00

Ώρα έναρξης αγώνα: 19:00

* Η είσοδος των μαθητών και των δασκάλων τους θα είναι ελεύθερη από τη Θύρα 2.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ-Ξάνθη θα διατίθενται στο (Εθνικής Αντιστάσεως 67) έως και την Κυριακή 9 Απριλίου. Τα εκδοτήρια στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά την Κυριακή (09/04) από τις 15:00 έως τις 19:00.

Εισιτήρια διατίθενται για τη Θύρα 2 με αξία 5 ευρώ και για τις Θύρες 1 και 3 με αξία 10 ευρώ.

Ώρα ανοίγματος Θυρών: 17:00

Ωρα έναρξης αγώνα: 19:00

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close