ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: Εχουν διατεθεί πάνω από 1.100 κάρτες!

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στις αρχές Αυγούστου, ωστόσο οι φίλαθλοι του ΑΣΤΕΡΑ μαζί με τις διακοπές δεν ξεχνούν και την αγάπη τους για την ομάδα!

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: Εχουν διατεθεί πάνω από 1.100 κάρτες!

Η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας βρίσκεται σε πολύ ικανοποιητικά για την εποχή επίπεδα, με τον αριθμό των καρτών που έχουν διατεθεί μέχρι σήμερα να ξεπερνά τις 1.100!

Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε σχεδόν δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, αυτός ο αριθμός αναμένεται να υπερδιπλασιαστεί, καθώς θυμίζουμε ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ αντιμετωπίζει το Σάββατο 19 Αυγούστου (19:15) τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στην πρεμιέρα της Super League.

Ηδη το ενδιαφέρον του κόσμου τις τελευταίες μέρες άρχισε να γίνεται πιο έντονο, με δεκάδες τηλεφωνήματα προς το Star Store, το αποκλειστικό σημείο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας του ΑΣΤΕΡΑ.

Θυμίζουμε ότι η πώληση εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζει να πραγματοποιείται στο Star Store, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 67, κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του καταστήματος. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2017-2018!

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικος

close