MACRON: Το σχέδιο "Stop Covid-19"

H MACRON, η ιταλική εταιρία που προμηθεύει με αθλητικό υλικό τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, έχει προχωρήσει σε μια σειρά από δράσεις και παροχές για την καταπολέμηση του COVID-19. 

MACRON: Το σχέδιο "Stop Covid-19"

 

Συγκεκριμένα, η MACRON έχει ήδη διαθέσει την αλυσίδα παραγωγής της και διανομής της στην Ιταλία και την Ασία, για την παραγωγή ιατρικού εξοπλισμού, όπως μάσκες, ειδικός ρουχισμός, νοσοκομειακές ρόμπες για να παραδοθούν σε νοσοκομεία, αλλά και για την προστασία του κοινωνικού ιστού. 

 

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία που είναι στενός συνεργάτης της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, έχει αναπτύξει όλη τη λειτουργική και υλικοτεχνική της δομή τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, πετυχαίνοντας την παραγωγή ιατρικού εξοπλισμού σε λιγότερο από δέκα ημέρες. Την επόμενη εβδομάδα αναμένονται τα πρώτα 8 εκατομμύρια τεμάχια, ενώ τις επόμενες εβδομάδες η παραγωγική ικανότητα θα είναι πολύ πιο αποτελεσματική. 

 

Επιπλέον, η MACRON έχει ήδη κάνει δωρεά 100.000 ευρώ για λογαριασμό μάλιστα των υπαλλήλων της, στην Πολυκλινική (Policlinico) Sant'Orsola που βρίσκεται στην ιταλική πόλη Μπολόνια και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή καταπολέμησης του κορονοϊού. 

 

 

Σημειώνει επίσης, ότι το λογότυπο της εταιρίας είναι ο ήρωας της MACRON που συμβολίζει τη χαρά στο τέλος της πρόκλησης. Την επίτευξη του στόχου. Ποτέ ως τώρα, όμως, το πνεύμα και η φιλοσοφία της MACRON δεν είχαν ταυτιστεί τόσο πολύ όσο με αυτή την παγκόσμια πρόκληση!

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Ψηφιστε τον BADOUNAS MVP της αναμετρησης με τον ΠΑΣ Γιαννινα

close