ΑΣΤΕΡΑΣ: Μάσκες για το Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Για ακόμη μία φορά ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επιβεβαιώνει τον κοινωνικό του ρόλο. Ο Αρχηγός της ομάδας, Matias Iglesias, συνοδευόμενος από τον Ιατρό του συλλόγου, κ. Παναγιώτη Μπουντούρη παρέδωσαν υγειονομικό υλικό στο Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μάσκες για το Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Συγκεκριμένα, προσέφεραν στη διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης μάσκες της ομάδας για να καλυφθούν ανάγκες, σε μια εποχή που η πανδημία του Covid-19 αναγκάζει την ανθρωπότητα να λαμβάνει αυστηρά μέτρα προστασίας. 

 

Τον Iglesias και τον κ. Μπουντούρη υποδέχθηκαν ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, κ. Αναστάσιος Τζανής, ο κ. Λεωνίδας Λαμπρόπουλος, Γενικός Χειρουργός Επιμελητής Α', ο οποίος πρόσφατα είχε χειρουργήσει τον Αρχηγό, καθώς και ο κ. Νίκος Μητρόπουλος, Προϊστάμενος της χειρουργικής κλινικής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου. 

 

Λεωνίδας Λαμπρόπουλος (Γενικός Χειρουργός Επιμελητής Α') - Νίκος Μητρόπουλος (Προϊστάμενος Χειρουργικής Κλινικής): 

"Εκ μέρους της χειρουργικής κλινικής του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης (ιατρονοσηλευτικό προσωπικό) θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ, που μάς τίμησε με την παρουσία της και έμπρακτα μάς στηρίζει με την προσφορά υγειονομικού υλικού στην χειρουργική κλινική για την προστασία από την πανδημία. Ευχαριστούμε την ομάδα της πόλης για τη συμβολή της στον αγώνα που δίνουμε κατά του Covid-19. Χαιρόμαστε που η πορεία υγείας του Matias εξελίσσεται ομαλά. Ευχόμαστε στον ΑΣΤΕΡΑ πάντα επιτυχίες και καλή συνέχεια στην πορεία του". 

 

Matias Iglesias (Αρχηγός ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΠΟΛΗΣ): "Καταρχάς θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο και ελπίζω σύντομα η ανθρωπότητα να ξεπεράσει αυτή την πανδημία, που δυστυχώς αφήνει πίσω της ανθρώπινες απώλειες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω του ιατρούς του Παναρκαδικού Νοσοκομείου για όσα πρόσφατα έκαναν για εμένα. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει αποδείξει το κοινωνικό ενδιαφέρον του και θα συνεχίσει να το κάνει, συνεισφέροντας σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ελπίζω ότι σύντομα αυτές οι μάσκες δεν θα είναι πια χρήσιμες και το ανθρώπινο χαμόγελο θα φωτίσει και πάλι την κοινωνία μας". 

 

Παναγιώτης Μπουντούρης (Ιατρός ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ): "Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στη Διοίκηση, στους Ιατρούς και το προσωπικό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης για τη βοήθειά τους τις στιγμές που την είχαμε ανάγκη. Η σημερινή προσφορά υγειονομικού υλικού από την ομάδα μας είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι ειδικά στον καιρό της πανδημίας δίνουν καθημερινά έναν σπουδαίο αγώνα για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Παραμένουμε στο πλευρό τους, τους ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε με κάθε τρόπο τη βοήθειά μας".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικος

close