ΑΣΤΕΡΑΣ: ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με προσφορά και αγάπη στην ΤΡΙΠΟΛΗ! (photo)

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ σε συνεργασία με την ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΦΑΡΜΑ, επισκέφθηκαν ανθρώπους και ιδρύματα που έχουν ανάγκη και μοίρασαν αγάπη και κρέατα βιολογικής εκτροφής.

ΑΣΤΕΡΑΣ: ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με προσφορά και αγάπη στην ΤΡΙΠΟΛΗ! (photo)

Η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ τηρεί πιστά το κοινωνικό της έργο και στο πλαίσιο της ενίσχυσης ανθρώπων και ομάδων που έχουν ανάγκη προσέφερε μαζί με τη μεγαλύτερη Οικολογική Φάρμα στην Ελλάδα, ποσότητες κρεάτων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στις Φυλακές, στο Γηροκομείο και στον Οίκο Τυφλών Τρίπολης. 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ Γιώργος Μποροβήλος, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Κενές, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Γιάννης Ντάλλας μαζί με τον Διευθυντή της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας Χρήστο Κενέ, επισκέφθηκαν αρχικά το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης το Κοινωνικό Παντοπωλείο όπου μοίρασαν τρόφιμα και συνομίλησαν με τον εκπρόσωπο του Δήμου Τρίπολης, Γιώργο Θεοδωρακόπουλο.

Στη συνέχεια βρέθηκαν στο Γηροκομείο και στον Οίκο Τυφλών, ενώ τέλος επισκέφθηκαν τις Φυλακές Τρίπολης όπου τους υποδέχθηκαν ο Διευθυντής Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος, αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι προκειμένου να τους ξεναγήσουν στο Κατάστημα Φυλακών της περιοχής μας. 

Οι άνθρωποι του ΑΣΤΕΡΑ και της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους εργαζόμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Γηροκομείου, του Οίκου Τυφλών και των Φυλακών για τον τρόπο με τον οποίο επιτελούν το βαρυσήμαντο έργο τους σε μια τρομακτικά δύσκολη εποχή. 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ (Πρόεδρος ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: "Δεν είναι εποχές για μεγάλα λόγια. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στηρίζει σταθερά τους ανθρώπους και τις ομάδες που το έχουν ανάγκη, άλλοτε με και άλλοτε χωρίς τα φώτα της δημοσιότητας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσοι δίνουν καθημερινό αγώνα για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων της κοινωνίας μας. Εμείς είμαστε δίπλα τους και το γνωρίζουν χρόνια τώρα. Καλή Ανάσταση σε όλους με Υγεία."

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΝΕΣ (Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ): "Αισθανόμαστε περήφανοι για το γεγονός πως στην Τρίπολη λειτουργούν με άρτιο τρόπο στέγες για ανθρώπους που τα πράγματα στη ζωή τους δεν κύλησαν ομαλά. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πάντα προσπαθεί να βοηθά με κάθε τρόπο όσους έχουν ανάγκη. Τους ευχόμαστε Καλό Πάσχα και καλή δύναμη."

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΝΕΣ (Διευθυντής Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας): "Ανήκουμε στους... κατά κάποιο τρόπο τυχερούς που μπορούμε να βοηθάμε συνανθρώπους μας οι οποίοι το έχουν μεγάλη ανάγκη. Η Αρκαδική Οικολογική Φάρμα έχει αυστηρές οδηγίες από τους ιδιοκτήτες της προκειμένου να στηρίζει υλικά και ηθικά όσους το χρειάζονται. Και αυτό γίνεται και πρέπει να γίνεται σε κάθε περίοδο του χρόνου και όχι ως ευχολόγιο σε μέρες εορτών."

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close