ΦΙΛΙΚΟ αγάπης και προσφοράς για το "Αξιον Εστί" (video)

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Μεγάλη Παρασκευή είχε ξεχωριστή σημασία για την οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ, καθώς στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας για καλό σκοπό.

ΦΙΛΙΚΟ αγάπης και προσφοράς για το "Αξιον Εστί" (video)

Ομάδα επίλεκτων του ΑΣΤΕΡΑ με αρχηγό τον προπονητή της ομάδας μας Στάικο Βεργέτη, αντιμετώπισε ομάδα επίλεκτων δημοσιογράφων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Τύπου.

Σκοπός του αγώνα ήταν να διαδοθεί το έργο και ο ρόλος του συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αρκαδίας για παιδιά με καρκίνο, "Αξιον Εστί".

Για ακόμη μία φορά η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους εκπροσώπους των Μέσων οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ταξίδεψαν αυτή την ιδιαίτερη μέρα στην Τρίπολη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ πήρε τη νίκη στα πέναλτι με 5-4 (1-1 η κανονική διάρκεια του αγώνα), με κάποιους από τους ποδοσφαιριστές της να χρειάζονται τρίτη προσπάθεια για να βρουν δίχτυα...

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Η επόμενη αιμοδοσία του συλλόγου 'Αξιον Εστί" είναι προγραμματισμένη για τις 6 (Αστρος), 7 και 8 Μαΐου (Τρίπολη).

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

close