WYSCOUT: Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στην Johan Cruyff Arena (photos)

Με τη συμμετοχή του ΑΣΤΕΡΑ πραγματοποιήθηκε το ετήσιο συνέδριο του Wyscout Forum. 

WYSCOUT: Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στην Johan Cruyff Arena (photos)

 

Παρουσία του εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, Δημήτρη Μποροβήλου και του τεχνικού διευθυντή, Νίκου Γαλανακόπουλου πραγματοποιήθηκε το ετήσιο συνέδριο του Wyscout στο Άμστερνταμ, στην έδρα του Άγιαξ "Johan Cruyff Arena". 

 

Οι εκπρόσωποι του ΑΣΤΕΡΑ είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με ομόλογούς τους από κορυφαίους συλλόγους του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Από την Ελλάδα το παρόν στο συνέδριο, εκτός από τον ΑΣΤΕΡΑ, έδωσαν ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος. 

 

Το Wyscout Forum, στο οποίο ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε παρουσία για ακόμη μία φορά, αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία για ενημέρωση όλων των νέων δεδομένων που δημιουργούνται στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με τον σύλλογό μας να εξακολουθεί να είναι συμμέτοχος στις εξελίξεις. 

 

Με τη συμμετοχή του ΑΣΤΕΡΑ σε ένα διεθνές Forum όπως το Wyscout, η ομάδα μας κερδίζει την διεθνή αναγνώριση και εκτός αγωνιστικών χώρων. Επιπλέον, έρχεται σε επαφή και προκύπτουν συνεργασίες με μεγάλους συλλόγους, με πολλαπλά οφέλη για την ομάδα, είτε σε αγωνιστικό είτε σε οργανωτικό επίπεδο.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close