ΑΣΤΕΡΑΣ-IBF: Συνεργασία με επίκεντρο το παγκόσμιο brand του ΑΣΤΕΡΑ!

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την διεθνή εταιρία "IBF-Intelligent Business Forces".

ΑΣΤΕΡΑΣ-IBF: Συνεργασία με επίκεντρο το παγκόσμιο brand του ΑΣΤΕΡΑ!

Η συνεργασία έχει στρατηγικό χαρακτήρα και αφορά στην περαιτέρω ενδυνάμωση της προβολής του ιστορικού Brand του ΑΣΤΕΡΑ σε παγκόσμια κλίμακα.

Στην κατεύθυνση αυτή, τα δύο μέρη θα αναλάβουν κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες έχοντας στο επίκεντρο την 88 ετών ιστορία του Συλλόγου, τους φιλάθλους της ομάδας, την ιστορική πόλη της Τριπόλεως καθώς και τους απανταχού Αρκάδες.

Ειδικότερα, θα αναληφθούν δράσεις μέσω του διεθνούς δικτύου της IBF, θα αξιοποιηθεί η ψηφιακή τεχνολογία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα επιδιωχθεί η μόχλευση στρατηγικού δικτύου συνεργασιών, θα αξιοποιηθούν οι βέλτιστες πρακτικές του σύγχρονου sports marketing και τα πρότυπα των ποδοσφαιρικών συλλόγων διεθνούς βεληνεκούς, κτλ.  

Η "IBF-Intelligent Business Forces" είναι διεθνής εταιρία με σκοπό την παροχή συνδρομής για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων σε παγκόσμια κλίμακα. Έχει παρουσία σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Μέση Ανατολή, Κίνα και Αφρική. 

Οι Partners της εταιρίας επιδεικνύουν διεθνή τεχνογνωσία και εμπειρία καλύπτοντας σημαντικούς τομείς της οικονομίας συμπεριλαμβανομένου του δυναμικού και διεθνή τομέα του Football Industry.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close