ΑΣΤΕΡΑΣ: Η ξεχωριστή βραδιά με τους συνεργάτες μας (photos)

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, τιμώντας τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει δημιουργήσει με τους συνεργάτες της, διοργάνωσε την Τετάρτη (19/12) μία ξεχωριστή βραδιά για εκείνους.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Η ξεχωριστή βραδιά με τους συνεργάτες μας (photos)

Τους συνεργάτες - χορηγούς της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ καλωσόρισε η υπεύθυνη μάρκετινγκ του συλλόγου, κ. Πόπη Σοφού, ενώ η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αντιπροέδρου και εμπορικού διευθυντή της ΠΑΕ, κ. Δημήτρη Κενέ. 

 

Στη διάρκεια της βραδιάς συζητήθηκαν θέματα της συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ με τους χορηγούς της, οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, αλλά και να αναλύσουν προωθητικές ενέργειες για το μέλλον. 

 

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ υποδέχτηκε στο εστιατόριο "Κληματαριά Πιτερός" τους συνεργάτες της με την ευθύνη της σχέσης που έχει δημιουργήσει μαζί τους, ενώ συμβολικά τους προσέφερε μία αναμνηστική φανέλα της ομάδος, με τυπωμένο το λογότυπο της εταιρίας που εκπροσωπούσαν. 

 

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για τους χορηγούς της:

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close