Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στο Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου Γυναικών

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο 1ο Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου Γυναικών, με την ονομασία Athens Women’s Football Summit - AthensWFS, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2019.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στο Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου Γυναικών

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα εκπροσωπηθεί στο AthensWFS από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, κ. Γιώργο Μποροβήλο και τους Αντιπροέδρους, κ. Δημήτρη Μποροβήλο και κ. Δημήτρη Κενέ. Οι διεθνείς Ομιλητές του Συνεδρίου είναι παγκοσμίως κορυφαίες προσωπικότητες του Ποδοσφαίρου (Παίκτριες, Προπονητές, Παράγοντες, Επιστήμονες, κτλ), προέρχονται από σημαντικές Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες, Παγκόσμιους θεσμούς του Gender Equality αλλά και Διεθνείς Επενδυτικούς Οργανισμούς.

 

Το AthensWFS διοργανώνεται από την IBF-Intelligent Business Forces (www.ibfnow.com), Διεθνής Οργανισμός για την Ανάπτυξη Επιχειρήσεων και Αθλητικών Ομάδων, με παρουσία στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Μέση Ανατολή.

 

To AthensWFS (www.athenswfs.com) αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας που καταβάλει η IBF σε παγκόσμιο επίπεδο, συνδράμοντας στην προβολή και ανάπτυξη του Ποδοσφαίρου Γυναικών στην Ελλάδα, στην Κύπρο και παγκοσμίως, στην ανάδειξη και

προσέλκυση επενδυτικών και εμπορικών ευκαιριών, στην επίτευξη θετικών αλλαγών σε κρίσιμα ζητήματα όπως είναι το Gender Equality, το Leadership και το Inclusion, τόσο στην ζωή των Γυναικών που ασχολούνται με το Ποδόσφαιρο αλλά και ευρύτερα στον Επαγγελματικό και Κοινωνικό στίβο.

 

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα λάβουν χώρα στον εξαιρετικό και φιλόξενο χώρο του Riviera Coast (www.rivieracoast.gr).

Invest in Women's Football! Invest in Gender Equality, Inclusion and Commercial Opportunities! Join us at the historic inaugural AthensWFS! 16th-17th October 2019.

 

Πληροφορίες : www.athenswfs.com, info@athenswfs.com +30 (211) 016 8140, +1 347 5352466.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close