Διαπιστεύσεις δημοσιογράφων - φωτογράφων για τον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναθηναϊκός

Το Τμήμα Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, τηρώντας κατά γράμμα τους όρους που αναφέρονται στο Πρωτόκολλο Υγιεινής και Ασφάλειας της Super League, το οποίο έχει εγκριθεί από την αρμόδια Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) και με σεβασμό στην προστασία της δημόσιας υγείας, ενημερώνει τα εξής:

Διαπιστεύσεις δημοσιογράφων - φωτογράφων για τον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναθηναϊκός

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021, ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα εκδοθούν ονομαστικές διαπιστεύσεις σε περιορισμένο αριθμό για τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους που επιθυμούν να καλύψουν τον αγώνα. 

 

Η επιλογή θα γίνεται με αυστηρά κριτήρια και δεκτό θα γίνεται το αίτημα για ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ δημοσιογράφο από κάθε μέσο και ΕΝΑΝ φωτογράφο από κάθε πρακτορείο, με δεδομένο ότι σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο τα δημοσιογραφικά μπουθ θα παραμείνουν κλειστά και τα εξωτερικά δημοσιογραφικά θεωρεία στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" έχουν περιορισμένες δημοσιογραφικές θέσεις.  

 

Η είσοδος στο γήπεδο τόσο των δημοσιογράφων όσο και των φωτογράφων θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ με τις διαπιστεύσεις που θα εκδοθούν για τον συγκεκριμένο αγώνα και ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ οι κάρτες των Ενώσεων, καθώς και ΚΑΜΙΑ άλλη δημοσιογραφική ταυτότητα. 

 

Τα αιτήματα για την έκδοση των ονομαστικών διαπιστεύσεων θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση press@asterastripolis.gr έως την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 14:00, με αναλυτικά στοιχεία του αιτούντος δημοσιογράφου ή φωτογράφου (Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση e-mail, αριθμός κινητού τηλεφώνου). Μετά το πέρας της συγκεκριμένης προθεσμίας κανένα αίτημα δεν θα γίνεται δεκτό. Την Παρασκευή (11/09) θα υπάρξει ενημέρωση για το ποια αιτήματα δύναται να εγκριθούν μέσω e-mail, στις διευθύνσεις από τις οποίες αυτά εστάλησαν. 

 

Οι διαπιστεύσεις δημοσιογράφων και φωτογράφων θα βρίσκονται την ημέρα του αγώνα, δύο ώρες πριν την έναρξη, διαθέσιμες στην είσοδο των δημοσιογραφικών, Θύρα 1 στο info desk. Για την παραλαβή τους είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας. Στην είσοδο θα γίνεται θερμομέτρηση και καταγραφή των στοιχείων του εισερχομένου, ενώ για την είσοδο στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχει συμπληρωθεί το "Δελτίο καταγραφής για την ασφαλή είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση διεξαγωγής αγώνων Super League".

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Σημειώνεται ότι διαπίστευση για τεχνικό ραδιοφώνου θα εγκρίνεται μόνο στα ραδιόφωνα με τηλεφωνική γραμμή για ζωντανή μετάδοση. Πλην της NOVA, του τηλεοπτικού παρόχου που έχει τα δικαιώματα του αγώνα, δεν θα εγκρίνεται καμία διαπίστευση τεχνικού τηλεοπτικού σταθμού, από τη στιγμή που βάσει του Πρωτοκόλλου δεν θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου και δεν θα λειτουργήσει η μεικτή ζώνη. 

 

Οι εκπρόσωποι Τύπου θα καθίσουν στα εξωτερικά δημοσιογραφικά θεωρεία (Θύρα 3), τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους (δύο μέτρα), ενώ η θέση των φωτογράφων στον αγωνιστικό χώρο θα είναι αυστηρά πίσω από τις γραμμές του άουτ ή στην απέναντι πλευρά από τους πάγκους. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ είναι η χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους της αθλητικής εγκατάστασης, ενώ συστήνεται η χρήση γαντιών μιας χρήσης.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close