ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Οι μεγάλοι χορηγοί της σεζόν 2020-2021

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τις μεγάλες χορηγικές συνεργασίες για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. 

ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Οι μεγάλοι χορηγοί της σεζόν 2020-2021

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ χαιρετίζει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους τρεις στρατηγικούς συνεργάτες της και για την σεζόν 2020-2021. 

 

Η VOLTON θα είναι ο Μεγάλος Χορηγός του ΑΣΤΕΡΑ για φέτος και θα κοσμεί τη φανέλα της ομάδας μας, με τη βεβαιότητα για μια δημιουργική συνεργασία και τη φετινή αγωνιστική περίοδο με πολυεπίπεδα οφέλη και για τις δύο πλευρές. Η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε., είναι μία δυναμική Ελληνική Εταιρεία στο χώρο της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελληνική αγορά, με έντονη και φιλόδοξη δραστηριότητα στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. 

 

Με ευθύνη και ικανοποίηση ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας με την INTERWETTEN, η οποία θα είναι ο Gold Sponsor της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και θα αναγράφεται στο πίσω μέρος της φανέλας της ομάδας μας. Η Interwetten είναι ένα από τα σημαντικότερα διεθνή brand names, το οποίο συνδυάζει κορυφαία ασφάλεια και αξιοπιστία, είναι η πρώτη ιστοσελίδα στο χώρο του Online Gaming, η οποία μπήκε στον κόσμο του διαδικτύου το 1996, ενώ 2 χρόνια αργότερα έγινε και η πρώτη που έκανε την εμφάνισή της στην Ελληνική αγορά. 

 

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ διατηρεί στην οικογένεια των στρατηγικών συνεργατών της την AVANCE, η οποία θα είναι ο Bronze Sponsor της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Η Avance ιδρύθηκε το 1992 και δραστηριοποιείται στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων με εκτεταμένο δίκτυο που αποτελείται από 35 σταθμούς σε όλη την ελληνική επικράτεια. 

 

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζει την ικανοποίησή της για τις πολυεπίπεδες χορηγικές συνεργασίες, με την πεποίθηση μιας δημιουργικής και ωφέλιμης αγωνιστικής σεζόν.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close