ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΦΑΝΕΛΑ: Επίσκεψη του ΑΣΤΕΡΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, σε μια κίνηση συμβολισμού και σεβασμού, προσέφερε την επετειακή φανέλα για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα.

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΦΑΝΕΛΑ: Επίσκεψη του ΑΣΤΕΡΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ τιμάει την ιστορία της Ελλάδας και της ευρύτερης περιοχής του, με σεβασμό στις διαχρονικές αξίες που χαρακτηρίζουν τη διαδρομή του. 

 

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Δημήτρης Κενές επισκέφθηκαν την Περιφέρεια Πελοποννήσου και προσέφεραν στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα την επετειακή φανέλα για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. 

 

Ο κ. Νίκας συνεχάρη τον ΑΣΤΕΡΑ για την ιστορική πρωτοβουλία και τους ιδιοκτήτες της ομάδας, κ. Δημήτρη Μπάκο και κ. Γιάννη Καϋμενάκη, καθώς και τη διοίκηση, ενώ αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για την Περιφέρεια Πελοποννήσου η παρουσία του ΑΣΤΕΡΑ.

 

Ο κ. Μποροβήλος από τον πλευρά του ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, παραδίδοντας την επετειακή φανέλα και σημειώνοντας την ιστορική στιγμή για τον σύλλογο με τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυσή του. 

 

 

Δείτε το video:

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

close