Διαπιστεύσεις δημοσιογράφων - φωτογράφων για το φιλικό ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.

Ενημέρωση από το Τμήμα Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για τις διαπιστεύσεις δημοσιογράφων - φωτογράφων του φιλικού αγώνα προετοιμασίας ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" την Τετάρτη (04/08) με ώρα έναρξης 19:00.

Διαπιστεύσεις δημοσιογράφων - φωτογράφων για το φιλικό ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Για το φιλικό ΑΣΤΕΡΑΣ - Απόλλων Σμύρνης θα ισχύσουν αποκλειστικά δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις. 

Με βάση την ΚΥΑ, δικαίωμα διαπίστευσης δημοσιογράφου ή φωτογράφου θα έχουν:

- Όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού κατά της νόσου Covid-19 και έχουν περάσει 14 ημέρες από την ολοκλήρωσή του.

- Όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης Covid-19, το οποίο είναι σε ισχύ.

Όσοι δεν ανήκουν σε μια από τις δύο αυτές κατηγορίες θα πρέπει να επιδεικνύουν αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου, είτε μοριακού τεστ (PCR), που έχει διενεργηθεί σε διάστημα μικρότερο των 72 ωρών από την τέλεση του αγώνα ή rapid test που έχει διενεργηθεί σε διάστημα μικρότερο των 48 ωρών.

 

Όσοι επιθυμούν να διαπιστευθούν για το φιλικό ΑΣΤΕΡΑΣ - Απόλλων Σμύρνης θα πρέπει να στείλουν τα αιτήματά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση press@asterastripolis.gr το αργότερο έως την Τρίτη (03/08). Η παραλαβή των διαπιστεύσεων θα γίνεται από την είσοδο των δημοσιογραφικών (Θύρα 1 - info desk) δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, όπου ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος ή φωτογράφος θα επιδεικνύει το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή το αρνητικό τεστ εργαστηριακού ελέγχου και θα γίνεται η ταυτοποίηση του κατόχου με δημόσιο έγγραφο (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης). 

 

Η χρήση μάσκας εντός της αθλητικής εγκατάστασης είναι για όλους υποχρεωτική!

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close