VOLTON και ΑΣΤΕΡΑΣ συνεχίζουν να αγωνίζονται μαζί!

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και η VOLTON ανακοινώνουν τη χορηγική συνεργασία τους για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. 

VOLTON και ΑΣΤΕΡΑΣ συνεχίζουν να αγωνίζονται μαζί!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Η VOLTON γίνεται ο Επίσημος Συνεργάτης Ενέργειας της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Με τη βεβαιότητα για τη συνέχεια μίας δημιουργικής συνεργασίας με πολυεπίπεδα οφέλη και για τις δύο πλευρές και τη φετινή αγωνιστική περίοδο, το ανανεωμένο και σύγχρονο της Volton θα κοσμεί στους αγώνες της σεζόν 2021-2022 την επίσημη φανέλα της ομάδας. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και VOLTON συνεχίζουν να αγωνίζονται μαζί, αναβαθμίζοντας τη διαχρονική σχέση τους, με κοινό όραμα για τον αθλητισμό και με κοινές φιλοδοξίες εξέλιξης και δημιουργικής διαδρομής. 

 

Ο κος Δημήτρης Κενές, Αντιπρόεδρος και Εμπορικός Διευθυντής ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ δήλωσε για την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας: "Η σχέση μας με την Volton στηρίζεται σε σταθερές αξίες, αποτελεί στρατηγική επιλογή και έχει πλέον αποκτήσει διαχρονική αξία. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο η Volton θα είναι ο Επίσημος Συνεργάτης Ενέργειας της ομάδας μας και το λογότυπό της θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της επίσημης φανέλας του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Εκφράζουμε την περηφάνια μας για τη νέα συνεργασία και δική μας ευθύνη είναι πλέον αυτή η μακροχρόνια συνεργασία να διατηρήσει τον δημιουργικό χαρακτήρα της, προσφέροντας πολυεπίπεδα οφέλη και στις δύο πλευρές".

 

Ο κος Διονύσης Τσίτος, Γενικός Διευθυντής της Volton, δήλωσε αναφορικά με την χορηγία: "Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για την Volton να ανακοινώνει για ακόμη μία χρονιά την έμπρακτη στήριξή της στη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης. Για εμάς η υποστήριξη του υγιούς αθλητισμού όπως αυτός εκφράζεται μέσα από τον Αστέρα Τρίπολης, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης εταιρικής μας κουλτούρας και του κοινωνικού αποτυπώματος που επιθυμούμε να αφήνουμε ως υπεύθυνη εταιρεία".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close