Χρόνια Πολλά ΑΣΤΕΡΑ!

Δήλωση του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργου Μποροβήλου για τα 92α γενέθλια του συλλόγου μας.

Χρόνια Πολλά ΑΣΤΕΡΑ!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Σήμερα η ομάδα μας συμπληρώνει 92 χρόνια ζωής.

Σήμερα γιορτάζει η τεράστια οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

 

Ο σύλλογος που γεννήθηκε από την αθλητική παιδεία και το μεράκι των ιδρυτών και έφτασε τα τελευταία χρόνια υπό την καθοδήγηση δύο μεγάλων προσωπικοτήτων, όπως ο κ. Δημήτρης Μπάκος και ο κ. Γιάννης Καϋμενάκης, να μεγαλουργήσει, συμμετέχοντας στο πιο υψηλό επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ τις τελευταίες δύο δεκαετίες ζει με ασφάλεια και συνέπεια υπό τη σκέπη αυτών των δύο ανθρώπων και ασφαλώς συνεχίζει να εξελίσσεται εμπνευσμένος πάντα από το όραμά τους για την ομάδα και συνολικά την Αρκαδία. 

 

Ο σύλλογός μας δεν μεγαλώνει απλώς και μόνο σε χρόνια. Μεγαλώνει καθημερινά σε πολλά επίπεδα, ακολουθώντας έναν μοναδικό δρόμο αξιών και αθλητικών αρχών. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη υπόσχεσή μας. Θα συνεχίσουμε έτσι καταβάλλοντας τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια για τη συνεχή βελτίωση του ΑΣΤΕΡΑ μας.

 

Με οδηγό το σύνθημά μας: "Κοιτάμε ψηλά ακολουθώντας το δικό μας δρόμο"

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ιδρύθηκε μία ημέρα μετά τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, της Ελληνικής Επανάστασης που ξεκίνησε από εδώ, από τα μέρη του.

Υποδηλώνοντας στην πραγματικότητα τις συναισθηματικές και ιστορικές σχέσεις του συλλόγου μας με τον Ελληνισμό!

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΣΤΕΡΑ!

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close