Η Novibet Χρυσός Χορηγός της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για τα επόμενα τρία χρόνια

Η Novibet και η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνουν την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας. 

Η Novibet Χρυσός Χορηγός της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για τα επόμενα τρία χρόνια

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

H Novibet θα αποτελέσει το Χρυσό Χορηγό του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για τα επόμενα τρία χρόνια. Με κοινό όραμα, Novibet και ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ συμπορεύονται με στόχο την δυναμική παρουσία της ομάδας τις ερχόμενες αγωνιστικές περιόδους, την προσέλκυση περισσότερων νέων στα ελληνικά γήπεδα και την προώθηση του υγιούς αθλητισμού. 

 

Ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, Chief Marketing Officer της Novibet δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: «Αυτή η νέα τριετής πορεία με την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, έρχεται με υψηλές προσδοκίες μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Κοινή μας επιθυμία είναι η συνεχής αναβάθμιση της ομάδας, η οποία παραμένει σταθερά στην πρώτη κατηγορία του Πρωταθλήματος από το 2007 έως σήμερα. Πλέον προχωράμε μαζί ακόμα πιο δυναμικά, με το βλέμμα στραμμένο σε καλύτερες επιδόσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, και την επιστροφή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Υποδεχόμαστε με χαρά τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στην οικογένεια της Novibet και αναμένουμε να ζήσουμε ανεπανάληπτες ποδοσφαιρικές εμπειρίες που θα κάνουν περήφανους τους ανθρώπους της Τρίπολης. Η συμβολή μας δεν περιορίζεται μόνο στις διαγραμμίσεις του ποδοσφαιρικού γηπέδου καθώς, η Novibet με υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και ευθύνης θα αφήσει το δικό της στίγμα στην Τρίπολη, συμβάλλοντας έμπρακτα μέσα από ενέργειες κοινωνικής προσφοράς στην τοπική κοινωνία".

 

Ο Δημήτρης Κενές, Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ την Novibet. Στόχος μας στον ΑΣΤΕΡΑ είναι να χτίζουμε στρατηγικές συνεργασίες με καταξιωμένα Brand που στηρίζουν διαχρονικά τον αθλητισμό, ώστε να προωθήσουμε μέσω αυτών το όραμα των ιδιοκτητών μας, κ. Μπάκου και κ. Καϋμενάκη για Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα. Εκφράζουμε την βεβαιότητά μας για μια σταθερή και δημιουργική συνεργασία, με πολλαπλά οφέλη και για τις δυο πλευρές. Με μεγάλη ευθύνη απέναντι σε ακόμη έναν συνεργάτη μας, αλλά και απέναντι στους φιλάθλους μας, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, ώστε ο ΑΣΤΕΡΑΣ να βαδίζει σε σταθερές βάσεις και στον δρόμο των επιτυχιών».

 

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ έρχεται να προστεθεί στο πάνθεον των ποδοσφαιρικών ομάδων που υποστηρίζει η Novibet στις χώρες που δραστηριοποιείται. Από την ίδρυσή της έως σήμερα η Novibet έχει στο επίκεντρό της, την κοινωνική υπευθυνότητα, μέσα από μια σειρά διευρυμένων πρωτοβουλιών, με έμφαση πάντα στον αθλητισμό και την υποστήριξη των τοπικών κοινοτήτων. Με την έναρξη αυτής της συνεργασίας, και τα δυο μέλη προσκαλούν τους φίλους του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ να γίνουν και εκείνοι μέρος αυτού του αθλητικού ταξιδιού. 

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ιδρύθηκε στις 26 Μαρτίου 1931 και η διαδρομή του στο πέρασμα των δεκαετιών επιβεβαίωσε τις αρχές και τη συνέπεια του συλλόγου. Από το 2004, με την έλευση των ιδιοκτητών, κ. Δημήτρη Μπάκου και κ. Γιάννη Καϋμενάκη, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ "έσπασε το ταβάνι" και μετατράπηκε στην πιο επιτυχημένη επαρχιακή ομάδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με παρουσία πέντε σεζόν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δύο εκ των οποίων σε ομίλους του Europa League, με παρουσία σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας και με αδιάλειπτη παρουσία στην Super League τα τελευταία 17 χρόνια! Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκπροσωπεί την πίστη, τη θέληση, εκπροσωπεί το όραμα για την επιτυχία!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ!

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Ο Παναγιωτης Τσιντωτας στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!

close