Ανανέωση χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία Ιωάννης Σπυρόπουλος!

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία Σπυρόπουλος Ιωάννης και ΣΙΑ Ε.Ε.

Ανανέωση χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία Ιωάννης Σπυρόπουλος!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και η εταιρεία Σπυρόπουλος Ιωάννης και ΣΙΑ Ε.Ε. συνεχίζουν την κοινή πορεία τους για 11η διαδοχική χρονιά. Οι δύο πλευρές χαιρετίζουν την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας, η οποία επιβεβαιώνει τη διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης που έχουν αναπτύξει. 

Η εταιρεία Σπυρόπουλος Ιωάννης και ΣΙΑ Ε.Ε. από φέτος κοσμεί το σορτσάκι της επίσημης εμφάνισης της ομάδας μας, γεγονός που δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες οφέλιμης και πολύπλευρης συνεργασίας. Οι μακροχρόνιες σχέσεις που δημιουργεί ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με τόσο αξιόλογους επαγγελματίες της πόλης του, αποδεικνύουν τον σεβασμό στην τοπική κοινωνία. Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Ιωάννη Σπυρόπουλο!

 

Δημήτρης Κενές, Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: "Τα 11 χρόνια συνεργασίας με την εταιρεία του Ιωάννη Σπυρόπουλου επιβεβαιώνουν αφενός το κοινό όραμα και τις κοινές αξίες των δύο πλευρών και αφετέρου τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στη διαδρομή μας μπορούμε να περηφανευόμαστε για τις διαχρονικές συνεργασίες και σχέσεις που έχουμε δημιουργήσει και ειδικά για αυτή με την εταιρεία του κ. Σπυρόπουλου, η οποία πλέον αποτελεί σημείο αναφοράς στην πορεία του συλλόγου μας. Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη, ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη, ο κοινός βηματισμός μας θα συνεχίσει να μάς γεμίζει με ευθύνες και να μάς δείχνει τον δρόμο της εξέλιξης και της ανάπτυξης". 

 

Ιδιοκτήτης της εταιρείας Σπυρόπουλος Ιωάννης και ΣΙΑ Ε.Ε.: "Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά ικανοποίησή μου και τις θερμές ευχαριστίες μου για τη συνέχεια της χορηγικής συνεργασίας της εταιρείας μας με την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Μπήκαμε πλέον στην δεύτερη δεκαετία μίας σχέσης αμφίδρομης, με πολύπλευρα οφέλη και ασφαλώς κοινό όραμα με τον σύλλογο για τον οποίο καμαρώνει η Αρκαδία και συνολικά η Πελοπόννησος. Για εμάς η συνεργασία με τον ΑΣΤΕΡΑ δεν είναι απλά επαγγελματική, αλλά πλέον είναι σχέση ζωής και απόλυτης ταύτισης στη διαδρομή μας. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην αγαπημένη μας ομάδα στο παρόν και στο μέλλον".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close