Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι ο αγώνας με την ΠΑΕ Βόλος το Σάββατο 16/03 για την 1η αγωνιστική των Playouts θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των Θυρών, μετά από απόφαση της ΔΕΑΒ, διότι από τον έλεγχο της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι δεν λειτουργεί ΠΛΗΡΩΣ το ηλεκτρονικό σύστημα εποπτείας του γηπέδου. 

 

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στην παρουσία της ΟΛΑ τα χρόνια στην Super League έχει αποδείξει έμπρακτα ότι το πρώτο που την ενδιαφέρει είναι η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ, γι' αυτό και τα ηλεκτρονικά συστήματα του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" ήταν πάντα και κατά γενική ομολογία πρωτοποριακά από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του. 

 

Οι ελάχιστες ελλείψεις προκειμένου το σύστημα να λειτουργεί πλήρως με το γράμμα του νέου νόμου δεν κατέστη δυνατόν να καλυφθούν επαρκώς, λόγω καθυστέρησης στην παράδοση κάποιων ηλεκτρονικών υλικών.

 

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει ΣΥΓΝΩΜΗ από τους φιλάθλους της για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στον συγκεκριμένο αγώνα και να διαβεβαιώσει ότι ΑΜΕΣΑ θα γίνουν ΟΛΕΣ οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" να συνεχίσει να είναι από τα ασφαλέστερα γήπεδα της Super League, κάτι που εγγυάται και η μέχρι σήμερα λειτουργία του. 

 

Εξάλλου μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι στα 17 χρόνια της παρουσίας της ομάδας μας στην Super League, καθώς και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξαν φαινόμενα βίας στο γήπεδό μας. 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close