"Όχι άλλες συγκρούσεις"

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, Γιώργος Μποροβήλος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην κλήρωση του πρωταθλήματος αναφέρθηκε στις ημέρες της προεδρίας του στη Super League και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον διάδοχό του, Γιώργο Στράτο.

"Όχι άλλες συγκρούσεις"

Η διαδικασία της κλήρωσης άρχισε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ Γιώργο Μποροβήλο να παίρνει πρώτος τον λόγο καθώς αποχώρησε από την προεδρία της Super League όπου μεταξύ άλλων τόνισε ότι "το ποδόσφαιρο δεν αντέχει άλλες συγκρούσεις".

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Super League και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ Γιώργος Μποροβήλος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπήρξαν την περσινή χρονιά και κυρίως στις οικονομικές συνθήκες και έκανε έναν απολογισμό της θητείας του στον προεδρικό θώκο λέγοντας πως πάντα πήρε αποφάσεις υπέρ του συνεταιρισμού.

"Καμία απόφαση μου δεν εξυπηρέτησε συγκεκριμένα συμφέροντα. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για υποβάθμιση του ποδοσφαίρου, για πράξεις που δηλητηριάζουν το άθλημα και τους φιλάθλους. Είναι πολλές οι διαφορές που μας χωρίζουν αλλά πολλά περισσότερα όσα μας ενώνουν", είπε ο κύριος Μποροβήλος και ευχήθηκε τα καλύτερα στο νέο πρόεδρο της Super League, Γιώργο Στράτο, που εξελέγη ομόφωνα για την επόμενη διετία.

Ο νέος πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος, στάθηκε με τη σειρά του στην εξαιρετική παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, Γιώργου Μποροβήλου κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Super League και τον ευχαρίστησε για όσα προσέφερε στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close