9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: "Δείπνο στο σκοτάδι"

Διαβάστε όσα έγιναν στην ομάδα μας, ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, 9 Οκτωβρίου.

9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: "Δείπνο στο σκοτάδι"

9 Οκτωβριου 2013: Δειπνο στο σκοταδι

Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης δέχτηκαν την πρόταση και συμφώνησαν να συμβάλλουν ενεργά στην εκδήλωση που θα γίνει στις 19 Οκτωβρίου στο Τουριστικό Περίπτερο Άλσους Αγίου Γεωργίου και θα έχει το όνομα «Δείπνο στο σκοτάδι».

Ο εκ γενετής τυφλός δικηγόρος και εκείνη την περίοδο Αντιδήμαρχος Ιλίου Βαγγέλης Αυγουλάς, ήρθε στην Τρίπολη και επισκέφθηκε στις εγκαταστάσεις του Αστέρα όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παίκτες, προπονητές και τη διοίκηση της ομάδας, που από την πλευρά τους έδειξαν πώς είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε τέτοια θέματα, ενώ στη συνέχεια έγιναν γυρίσματα για το σποτ σχετικά με το "Δείπνο στο σκοτάδι".

 

9 Οκτωβριου 2005: Ισοπαλια στο Μενιδι

Αχαρναικός και Αστέρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο Μενίδι, πριν ακριβώς δέκα χρόνια για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Γκαρασίνο στο 55’ ενώ ο Αστέρας ισοφάρισε στο 61’ με τον Αναστασάκο.

Αχαρναικός: Στογιάννης, Μπούις (73’ Παπαδόπουλος), Βέρτζος, Μπριάνας (82’ Καλογερόπουλος), Χωριανόπουλος, Μπλέτσας, Γκαρασίνο, Καραλάγας, Μιχάνι, Σίλα (64’ Καραμπόκης), Μαιστρέλης.

Αστέρας: Συμεωνίδης, Ανδριαδάκης, Βαγγελόπουλος, Κεφαλάς (58’ Παντελιάδης), Γκόλιας, Ζάβος (55’ Rogerio), Κουμπής (58’ Κατσαρός), Παπαδόπουλος, Αντωνόπουλος, Κλοκίδης, Αναστασάκος.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ATFC: Κατεβασε τις νεες MOBILE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ του ΑΣΤΕΡΑ! (video)

close