ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΑΣΤΕΡΑΣ-Βέροια

Ενημέρωση για τα εισιτήρια του αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ-Βέροια για το Κύπελλο Ελλάδας.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΑΣΤΕΡΑΣ-Βέροια

Εισιτήρια για τον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ-Βέροια για την 1η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2016/2017, θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Τρίτη 25 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, κατά τις ημέρες και ώρες καταστημάτων.

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 13:00 έως και την ώρα έναρξης στις 17:15. 

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια εκδίδονται ονομαστικά βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου.

Εισιτήρια διατίθενται για τη Θύρα 2 με αξία 10€ και για τις θύρες 1 & 3 με αξία 15€. 

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1, για την είσοδό τους στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 15:15

Ώρα έναρξης αγώνα: 17:15

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close