ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Με τον κόσμο δίπλα μας!

Η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΣ Γιάννινα έχει αρχίσει, ενώ συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των καρτών διαρκείας για τη σεζόν 2017-2018 από το Star Store!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Με τον κόσμο δίπλα μας!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ υποδέχεται τον ΠΑΣ στην πρεμιέρα για το νέο πρωτάθλημα και θέλει τη δυναμική στήριξη του κόσμου για να κάνει ένα καλό ξεκίνημα...

Τα εισιτήρια για την πρεμιέρα του ΑΣΤΕΡΑ στο πρωτάθλημα Super League ΣΟΥΡΩΤΗ θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Πέμπτη 17 Αυγούστου έως και το Σάββατο 19 Αυγούστου, κατά τις ώρες καταστημάτων.

Το Σάββατο 19 Αυγούστου, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 15:00 έως και τις 19:15.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται υποχρεωτικά ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου.

Εισιτήρια διατίθενται για τη Θύρα 2 με αξία 10€ και για τις Θύρες 1 και 3 με αξία 15€.

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 17:15

Ώρα έναρξης αγώνα: 19:15

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close