ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΑΣΤΕΡΑΣ - Ολυμπιακός

Εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ - Ολυμπιακός (27/01, 19:30) για την 18η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή θα διατίθενται στο εκδοτήριο της Θύρας 1 του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" από την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, από τις 10.00 έως και τις 17.00.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΑΣΤΕΡΑΣ - Ολυμπιακός

Για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού διατίθενται εισιτήρια για την Θύρα 4 του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

 

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται υποχρεωτικά ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

 

Τα εισιτήρια των θυρών 2 & 4 αξίζουν 15€ ενώ των θυρών 1 & 3 αξίζουν 20€.

 

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

 

Ώρα ανοίγματος θυρών: 17:30

Ώρα έναρξης αγώνα: 19:30

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Α' Εθνικη Γυναικων: ΑΣΤΕΡΑΣ - Σειρηνες Γρεβενων 1-0

close