ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για τα εισιτήρια του αγώνα με την Λαμία, την Κυριακή (07/11, 15:00) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Εισιτήρια για την 9η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος SuperLeague Interwetten 2021-2022 με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, κατά τις ώρες καταστημάτων.

 

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 μέχρι τις 14:00. Από εκείνη την ώρα και μετά, η πώληση των εισιτηρίων σταματά και δεν θα υπάρχει δυνατότητα για άλλη αγορά βάσει του ΦΕΚ 3117/16.7.2021.

 

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 

Θύρες 1,2 & 3 : 15€ κανονικό, 5€ παιδικό (5 έως 17 ετών)

 

Για την είσοδο την ημέρα του αγώνα στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" όλοι οι φίλαθλοι (κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας - κάτοχοι μεμονωμένου εισιτηρίου) θα πρέπει να έχουν μαζί τους :

- Πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 (14 μέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ.

- Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο

- Φίλαθλοι με μεμονωμένο εισιτήριο αγώνα, ηλικίας 13-17 ετών θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο με PCR Test έως 72 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ή rapid test 48 έως ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

- Για τα παιδιά έως 12 ετών θα πρέπει ο γονέας να έχει στην κατοχή του βεβαίωση αρνητικού self test του παιδιού 24 ωρών.

 

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

Για την αποφυγή συγχρωτισμού έξω από τις θύρες του γηπέδου συνίσταται η όσο το δυνατόν νωρίτερα προσέλευση στο γήπεδο. 

Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

 

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 12:00

Ώρα έναρξης αγώνα: 15:00

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close