ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: Συνεργασία ΑΣΤΕΡΑ - Εμπορικού Συλλόγου!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης για ακόμη μία χρονιά έδειξε εμπράκτως τη στήριξή του στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, στέλνοντας μήνυμα για την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: Συνεργασία ΑΣΤΕΡΑ - Εμπορικού Συλλόγου!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος υποδέχθηκε στο Star Store το Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης, τον Πρόεδρο, κ. Θέμη Ζούζουλα και τον Αντιπρόεδρο, κ. Δημήτρη Μπιλιώνη, οι οποίοι δήλωσαν τη στήριξή τους στον ΑΣΤΕΡΑ, καλώντας τα μέλη τους να δίνουν το παρών "στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

 

Μάλιστα, τόνισαν ότι την φετινή σεζόν ο Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης, σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, προσφέρει εισιτήρια διαρκείας για τα μέλη του σε μειωμένες τιμές. 

 

Από την πλευρά του, ο κ. Μποροβήλος τους ευχαρίστησε για την προωθητική κίνηση και την προβολή της προσπάθειας του ΑΣΤΕΡΑ στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, ενώ δήλωσε ότι το Star Store και η ΠΑΕ θα στηρίξουν και φέτος τη γιορτή εμπροίου και τις εκδηλώσεις της "Λευκής Νύχτας", που θα πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Αυγούστου στην Τρίπολη. 

 

Δείτε το video με τις δηλώσεις του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και των κ.κ. Ζούζουλα και Μπιλιώνη: 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

close