DIAMOND BADOUNAS MVP: Γιάννης Κώτσιρας!

Ο Γιάννης Κώτσιρας αναδείχθηκε παίκτης διαμάντι για τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Η επιχείρηση Badounas Jewelry για 8η διαδοχική χρονιά διοργάνωσε τον διαγωνισμό BADOUNS MVP, αυτή τη φορά με ένα πολύ ιδιαίτερο και συμβολικό δώρο και με διαδραστικό τρόπο.

DIAMOND BADOUNAS MVP: Γιάννης Κώτσιρας!

Από τις δικές σας ψήφους μέσω του asterastripolis.gr ο Γιάννης Κώτσιρας αναδείχθηκε ο DIAMOND BADOUNAS MVP της σεζόν. Συγκεκριμένα, ο εκ των αρχηγών του φετινού ΑΣΤΕΡΑ ψηφίστηκε ως ο BADOUNAS MVP Of The Month για τους μήνες Νοέμβριο, Δεκέμβριο και Ιούνιο (με ποσοστό τον τελευταίο μήνα 93%) και αναδεικνύεται ως ο πολυτιμότερος της χρονιάς που ολοκληρώνεται.

 

Οι υπόλοιποι πολυτιμότεροι παίκτες του μήνα ήταν:

Σεπτέμβριος: Riera

Οκτώβριος: Τασουλής

Ιανουάριος: Iglesias

Φεβρουάριος: Deletic

 

Ο DIAMOND BADOUNAS MVP, Γιάννης Κώτσιρας θα παραλάβει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες ένα διαμάντι 0.50 καρατίων, για να συμβολίσει τη συμπλήρωση των 50 χρόνων της επιχείρησης Badounas Jewelry. Το συμβολικό και πολύ ξεχωριστό δώρο ανήκει στον πολυτιμότερο παίκτη του ΑΣΤΕΡΑ για την σεζόν 2019-2020, όπως αναδείχθηκε από τις ψήφους των φιλάθλων της ομάδας!

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close