Εγκαταστάσεις

Από το 2002 κι έπειτα στο γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ άρχισαν τα πρώτα βελτιωτικά έργα. Από τότε και μέχρι το καλοκαίρι του 2015 υπήρξαν πολλές παρεμβάσεις που το καθιστούν πλέον ως ένα από τα ομορφότερα και πιο λειτουργικά γήπεδα της Super League.

Η χωρητικότητα του ανέρχεται σε 7.423 θέσεις ενώ οι εσωτερικοί χώροι (αποδυτήρια, γυμναστήριο) έχουν αρχίσει να διαμορφώνονται προκειμένου να καλύπτουν και τις ευρωπαϊκές ανάγκες που έχει η ομάδα.

Στις 6 Νοεμβρίου 2014, στην αναμέτρηση με την Tottenham για το Europa League, το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" έζησε ένα από τα πιο εντυπωσιακά sold out, ενώ το γήπεδο μας έζησε μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές στους αγώνες με Mainz, Maccabi, Partizan, Besiktas, Sparta Praha, APOEL, Schalke!

Από τον Ιούνιο του 2022 η αίθουσα Τύπου του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" μετονομάστηκε σε αίθουσα "Μπάμπης Σκορπίδας", ως φόρος τιμής στον εμβληματικό Γενικό Αρχηγό του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουνίου 2022.

Η αίθουσα Τύπου στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Η νέα μορφή που έχει ο διάδρομος των αποδυτηρίων με τα λάβαρα από όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες!

Τα αποδυτήρια του ΑΣΤΕΡΑ όπως διαμορφώθηκαν το καλοκαίρι του 2015!

Το γυμναστήριο στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015, η UEFA τίμησε τον ΑΣΤΕΡΑ για την 4η σερί παρουσία του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έστειλε το τρόπαιο του Europa League στην Τρίπολη!

close