ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Β' Ομάδα Γυναικών!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη δημιουργία Β' Ομάδας Γυναικών. 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Β' Ομάδα Γυναικών!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη δημιουργία δεύτερης ομάδας γυναικών. Η Β' Ομάδα Γυναικών του συλλόγου μας θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας σε όμιλο της Αθήνας και κάνει την επίσημη πρεμιέρα της την Κυριακή 12 Νοεμβρίου. 

 

Προπονητής των νεαρών αθλητριών είναι ο κ. Δημήτρης Ελευθεριάδης. Γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 1970 στο Τορόντο του Καναδά και έχει εργαστεί στο γυναικείο ποδόσφαιρο και σε όλα τα κλιμάκια στις εξής ομάδες: Ολυμπιάδα Υμηττού, Εθνικός Πειραιώς, Αιολικός Μυτιλήνης, Προοδευτική. 

 

ΔΗΛΩΣΗ

"Αποτελεί τιμή η συνεργασία μου με τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και σημαντικό βήμα στην πορεία μου στο χώρο. Είναι ένας οργανισμός με σπουδαία λειτουργία και σταθερή ανάπτυξη στο υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου, κάτι το οποίο αντιλήφθηκα από την πρώτη μου επαφή με τους ανθρώπους του συλλόγου. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, υπόσχομαι πίστη και συνεχή δουλειά για την επίτευξη των στόχων μας".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Α' Εθνικη Γυναικων: ΑΣΤΕΡΑΣ - Σειρηνες Γρεβενων 1-0

close